Even voorstellen...

Na jarenlang op Kerstmarkten en fairs te hebben gestaan met een cadeau kraam, wilde ik graag een volgende stap zetten. Ik kon terecht in ons mooie grachtenpand in het centrum van Delft op de benedenverdieping.  Met veel plezier ben ik  aan de slag gegaan en werd mijn droom werkelijkheid:

Tub & Table start met een webshop, coffee corner en workshopruimte in Delft en jij bent van harte welkom!


Wat is Tub and Table?

Tub & Table is stoer en eigentijds, creatief, en inspirerend. Liefde voor de natuur staat voorop. Duurzaamheid vind ik belangrijk en dit zie je regelmatig terug in de materialen die ik gebruik.

 

"Eigenlijk staat Tub and Table voor alles wat van een huis een thuis maakt: lekker badderen, ontspanning, leuke aankleding, sfeervol tafelen of kokkerellen, en geïnspireerd worden om creatief aan de slag te gaan. "

 

Een aantal artikelen in de webshop zijn zelfgemaakt, waardoor de producten uniek zijn.  Dat geldt ook voor de meeste versnaperingen in de coffee corner. Op deze website kun je inspiratie opdoen,  je aanmelden voor een leuke workshop, of woonartikelen kopen in mijn uitgebreide webshop. 

Je bent ook van harte welkom om langs te komen in ons pand aan de Koornmarkt  70 in Delft (vlak bij de centrale Markt, tegenover de rondvaartboten). Zie hiervoor de openingstijden.

 


Lekker aan de slag

Neem even contact met me op voor een bezoekafspraak (015-2147481), afhalen van webshopgoederen, of een workshop als je met meer dan 3 personen wilt komen. Heb je een speciale wens of vraag op creatief gebied, dan denk ik graag met je mee.

Binnenlopen met een vriendin zonder afspraak kan ook tijdens de openingstijden. Kies een workshoppakket uit de kast en ga  lekker samen aan de slag onder het genot van een kom koffie of thee met wat lekkers. En misschien zie je wel iets leuks staan in de webshop. Dan pak ik het even mooi voor je in. Ook leuk:  combineer een bezoekje aan Tub & Table met varen in de rondvaartboot, museumbezoek of shoppen in de historische binnenstad voor een gezellig dagje uit! Bijboeken van een lunch of high tea bij de workshop is in overleg mogelijk.

 

Tot gauw, liefs