Verzenden en retourneren

Verzendkosten Nederland

Afhalen in de winkel is gratis, zie voor het adres de contactpagina. Er wordt contact met je opgenomen zodra het product voor je klaar ligt.

 

Bij verzending naar je thuisadres of ander adres maak ik gebruik van PostNL of DHL. De verzendkosten hiervoor zijn afhankelijk van de pakketgrootte. Bij meerdere pakketten wordt het zwaarste/ grootste pakket gerekend.

 

  • Brieven en platte enveloppen: €2,88 (PostNL)
  • Brievenbuspakketjes: €3,95 (DHL)
  • Medium pakket: €5,75 (DHL)
  • Groot pakket: 6,75 (PostNL)

Na betaling wordt er een Track en Trace code gestuurd via de mail, zodat je je pakket kunt volgen. Een enkele keer kan het voorkomen dat er handmatig extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Bijv. bij het bestellen van grote producten omdat er dan mogelijk twee losse pakketten verzonden moeten worden.

Tub & Table is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten tenzij de Track & Trace geen bezorgstatus aangeeft.
In het laatste geval wordt aangeraden om binnen 48 uur te mailen of te bellen, zie de contactpagina.

 

Levertijd

Tub&Table is afhankelijk van de bezorgtijd van de bezorgleverancier (DHL of PostNL). Wij proberen de volgende werkdag het pakket bij deze leverancier in te leveren. Het duurt dus minimaal twee werkdagen voordat het pakket bij jou op de mat ligt. Via de track & trace code in je mail kun je het pakket volgen.

 

DHL: Bezorgt pakketten normaal gesproken op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) (met uitzondering van Vlieland en Terschelling)

PostNL: Bezorgt pakketten normaal gesproken op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag), maar altijd binnen 2 bezorgdagen


Bedenktijd/retour
Het kan voorkomen dat je de bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet wilt hebben. Neem hiervoor eerst contact op met Tub & Table via info@tubandtable, Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar Tub & Table zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen meestal circa €6,95 per pakket of €4,50 per brievenbuspakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Bovengenoemde bedragen kunnen afwijken ook in verband met afmetingen van een product. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar mij toe worden gestuurd.

 

Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met Tub & Table op te nemen via info@tubandtable.nl. Tub & Table zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product  in goede orde is ontvangen. Mocht het product beschadigd zijn, dan kan Tub & Table deze waardevermindering van het product aan doorberekenen. Behandel het product dus met liefde en zorg ervoor dat deze goed verpakt is.

Tub & Table controleert alle artikelen voordat ze verstuurd worden. Toch kan het voorkomen dat er een artikel een gebrek bevat. Heb je een gebrek ontdekt? Neem dan binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling contact op middels via de mail. Bij beschadiging geldt dat er altijd wordt gevraagd om een duidelijke foto te mailen van het beschadigde product. 

Let op! Gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd. De verkoop van deze items is na succesvolle betaling definitief.